MOBALPA Bergen

Mobalpa Bergen
Helleveien 228-Bergen Kjøkkensenter
5039 Bergen

Telefon : 55 39 50 60

Kontakt butikken via E-post
Legg denne butikken til dine favoritter Få kontaktdetaljene tilsendt Skriv ut
Møt oss

En av våre forhandlere tar imot deg, og er behjelpelig med å få satt prosjektet ditt ut i livet. Ikke vent lenger; avtal et møte med oss!

Åpningstider

 • mandag
  10:00 - 17:00
 • tirsdag
  10:00 - 17:00
 • onsdag
  10:00 - 17:00
 • torsdag
  10:00 - 19:00
 • fredag
  10:00 - 17:00
 • lørdag
  10:00 - 15:00
 • søndag Lukket
 • Breddegrad - 60.434169 | Lengdegrad - 5.284413
Hos MOBALPA Bergen står vi klare til å hjelpe deg med dine nye KJØKKEN, eller BADEROMS planer.

Hos oss kan dere se et stort utvalg kjøkken og baderoms utstillinger med mange spennende løsninger og fargekombinasjoner. Vi har både moderne og tradisjonelle løsninger og modeller, her tilpasses alt til deres ønsker.

I tillegg har vi meget gode løsninger i vårt spesielle LIVING konsept for å «binde» rom sammen med gode fargetoner , gjerne gjennom alle rom i hele huset om det ønskes.

Våre designere er meget kvalitetsbevisste, og alle har meget god kunnskap om funksjonalitet, ergonomi og fargesammensetninger.

Vårt modellutvalg tilsier at vi stort sett alltid skal kunne tilpasse oss til det budsjettet dere har satt for deres eget nye kjøkken- eller baderomsprosjekt.

Ta kontakt med oss, og avtal gjerne tid, så er vi sikre på at vi er ledige og har god tid til å hjelpe og bistå med gode råd og løsninger for akkurat deres nye prosjekt..

Kjøkken

Skap og fronter

For at du skal finne det kjøkkenet som passer aller best til din personlighet, tilbyr Mobalpa et stort utvalg av møbler, farger og materialer som du vil kunne glede deg over i hverdagen.

Vask og blandebatterier

Oppvaskbenken er et viktig element i kjøkkenet, og Mobalpa kan tilby deg en kombinasjon Vask / Blandebatteri som tilfredsstiller ethvert av dine krav til ergonomi, vedlikehold og komfort.

Utstyr og skaptilbehør

Bonus hos Mobalpa: Skuffene er serieutstyrt med Air-stop dempere og soft-closing, en solid, trinnløs justering av hengslene, flushmonterte lysspot i skapene som tilsammen gir en perfekt finish… Små detaljer for stor komfort.

Benkeplater

Fordi valget av benkeplate også er avgjørende, har Mobalpa et bredt utvalg av materialer og farger som passer for alle budsjetter.

Hvitevarer

Et bredt utvalg av husholdningsapparater i samarbeid med ledende merker.

Bord og stoler

Hos Mobalpa finner du et komplett sortiment av stoler, krakker og bord som vil føye seg perfekt inn i kjøkkenet ditt.

Miljø og Kvalitet

Fransk produksjon

Alle våre møbler produseres i våre fabrikker i de franske Alpene.

Kvalitet

Mobalpa fabrikkene er ISO 9001 og ISO 14 001 sertifiserte, noe som betyr at de står i en konstant forbedringsprosess, hvor målet er å øke kvaliteten på produktene, samtidig som de satser bevisst på miljøvern.

Miljø

Mobalpas produkter bærer økomerket NF Environnement (fransk økomerke) og har PECF-sertifisering.

Baderom

Skap og fronter

Noe for enhver smak; Mobalpa kan tilby deg et variert utvalg av møbler, farger og materialer, enten stikkordet er natur, poesi, grafikk eller bohem.

Servantplater

Hos din Mobalpa forhandler finner du pratiske og lettstelte servantplater som vil pryde baderommet ditt. Design og estetikk kombinert med god funksjonalitet.

Vask og blandebatterier

Enkel, dobbel, toppmontert, nedfelt, helstøpt… Hos Mobalpa får du servanter i alle varianter! Valget er ditt!

Avtal møte hjemme hos deg

Din Mobalpa-forhandler møter gjerne opp hjemme hos deg for å snakke om prosjektet og dine forventninger. Ta kontakt og fortell når det passer for deg.

Detaljert tilbud og 3D-planløsning

Uten at det koster deg noe, vil din forhandler lage en 3D-plantegning og et detaljert tilbud for ditt prosjekt, tilpasset ditt budsjett.

Solide garantier

25 års garanti på hengsler og glideskinner, 5 år på alle skap og 2 år på hvitevarene (service og reservedeler)

Vi kommer hjem til deg for å ta mål

Designeren kommer hjem til deg for å ta nøyaktige mål. Han lager også en teknisk skisse av rommet, og ser på hva man skal ta ekstra hensyn til.

Levering og montering

Monteringen av innredningen din vil utføres av en kvalifisert montør som er håndplukket på grunn av sin kompetanse. Når monteringen er ferdig, kontrolleres arbeidet før det utstedes en installasjonsattest.

Tekniske plantegninger

Vi lager en teknisk tegning av rommet ditt (med stikkontakter, vanntilførsel, uttak for kjøkkenvifte osv.) som du får i hende etter at vi har designet prosjektet ditt.

Demontering av ditt gamle kjøkken

Om ønskelig, gir vi deg et pristilbud for demontering og avhending av ditt gamle kjøkken.

Parkering

Parkering reservert for butikkens kunder.

Regn ut reiseruten til MOBALPA Bergen
fra

Eksempel: Steinhammerveien 24B, 1177 Oslo

til
MOBALPA Bergen
A

B
Helleveien 228-Bergen Kjøkkensenter 5039 Bergen